Tilbudskode 1xBet

Hva innebærer tilbudskode kampanjen til bookmakeren 1xBet? Til å begynne med får du 100% til 100 euro innenfor innskuddsbonus. Det holder med å registrere deg hos bookmakeren via vår lenke. Husk at dette kan du kun gjøre utenfor grensene til Norge. I vårt land er spilling hos bookmakerne som ikke har lisenser for tipping ulovlig. Først når du befinner deg i et land hvor det er lovlig å spille hos sånne bookmakere som 1xBet kan du tippe på kamper.

Tilbudskode 1xBet

Hvordan kan du motta bonus fra bookmakeren 1 x bet? Først, oppgi tilbudskoden 1xBet i registreringsskjema. Deretter, betal innskudd på min. 20 euro. Til sist – motta ekstra bonus på 100% fra første innbetalingen. Dersom du innbetaler 20 euro vil du motta 40 euro. Maksimal bonus er på 100 euro, det er derfor verdt å satse f.eks. 100 eller 200 euro – du vil da motta bonus på lik verdi, som vil si at du vil ha på ditt konto til sammen 200 eller 100 euro. Bonusen må du selvfølgelig omsette. Kravene på omsetting hos 1xBet er 5-ganger bonus beløpet på min. kurs 2.74.

Tipping hos 1xBet – tilbud

Blant det som tilbys av utenlandske bookmakere skiller tilbudet til 1xBet seg ut. Det er en russisk bookmaker som opererer i over 30 land. 1xBet ble grunnlagt i Russland i 2007, og driver også virksomhet på nett siden 2011. I tillegg til tipping tilbyr 1xBet også kasinospill, lotto og game show. Men det er tross alt tipping som tiltrekker mest spillere. Hva mer, selv om bookmakeren egentlig ikke er lovlig i Norge er nettsiden fortsatt tilgjengelig for norske spillere – på norsk. Bonusen 100% til 100 euro for nett-tipping er også dedikert for dem. Hva finner du på nettsiden? Tilgjengelige tilbud, ulike muligheter for å tippe – også live, mulighet til å spille kupong, sjekke tilbudet på nett, benytte seg av live chatt, osv.

Online tipping

Bookmakeren 1xBet tilbyr over 30 idretter man kan spille på. Tilgjengelige for spillere er også e-sporter og virtuelle sporter. Markedet for å tippe på handicap, kort, mål, og lignende er også ganske stort. Både tilhengere av fotball, basketball, tennis, golf, rugby eller speedway blir fornøyde.

I tillegg til før kamp tipping kan 1xBet skryte av et stort tilbud med live tipping. Ulike idretter er tilgjengelige, ikke bare de mest populære. I tillegg blir de oppdatert fortløpende og det finnes ikke et minutt hvor vi går inn på nettsiden og ikke finner en mulighet for å spille live.

Bookmaker kurs

Dette er grunnen til at det er verdt å sjekke ut nettsiden til 1xBet. Ikke bare er kursene høye (f.eks. i forhold til den legale polske bookmakeren Fortuna, som i sitt tilbud har de høyeste kursene på fotball, er kursene enda høyere), men i tillegg øker 1xBet kursene i forhold til kampanjer på spesielle sportshendelser.

Hjelp og betalingsmåter

La oss først fokusere på det som er viktigst, dvs. betalingsmåten. 1xBet har forberedt for sine spillere over 20 forskjellige betalingsmåter som vil gjøre innbetalingen på bookmakerens bankkonto enkel og rask. La oss nevne noen av de beste: Skrill, Neteller, ecoPayz eller Przelewy24.

Når det kommer til kundetjenesten har vi til rådighet live chatt, e-post kontakt eller telefon. Alt tilgjengelig 24 timer i døgnet, også på no

Partner web – mer: 1xbet lažybų – https://lt-lazybos.com, 1xbet stave – Slovenia – https://si-stave.com