Hun fløy fra Danmark, fant et nytt hjem i Hobbit-landet. Og nå er han den første i verden

frustrerende for det lenger ledningen måtte være fem etapper i World Cup. “Jeg ble vant til å være den andre, tredje, fjerde, femte,” minnes New Zealand, som imidlertid flyter dansk blod.

For første gang sitt nye land besøkt som student ved en utvekslingsstudent, bodde hos en familie i Auckland, og hevdet “de adopterte meg halvparten.” Long deretter modnet i sin tro på at det var bare i landet og Hobbit vil bli lykkelig.

“jeg fant et sted hvor det er fred.Jeg håper at danskene forstår meg, “sa hun i januar 2009 da det tok av i sykkelritt for første gang i New Jersey. “My bånd med Danmark aldri ikke sprekke, men bare her i New Zealand, oppdaget jeg mitt liv.”

Danmark mistet en stjerne, og hun så bekymret for hvordan det vil reagere. “Kanskje de ikke vil høre på meg,” bekymret hun først. “Du vil forstå at jeg fant et sted der jeg føler meg hjemme der jeg føler meg bra.” Nå, hennes tidligere hjemland anger.

I løpet av de siste sju årene, aldri Villumsenová ferdig tempoetappen i VM ut av topp ti , fem ganger på podiet, tre ganger den tredje, to ganger den andre.Bare i Richmond siste 30 år utøveren sto over alt. “Utrolig”, da siktet fra hverandre

Etter gull Samveldelekene var i fjor under VM i Ponferrada niende og rive håret mitt. Jeg savnet den beste sjanse i livet. Med slike tanker er det nå over, motorene i føttene blir beroliget.

Kanskje hun kjørte ut av nerver med så mange steder under toppen, kanskje hun satte de lengste temporitt løp i løpet av de siste tjue årene. “Jeg liker de lange løpene,” sa hun. “Vanligvis en liten fade, men en lengre vei til å holde tilbake mer. Da jeg var i midten, og ikke tømme tanken, tenkte jeg: Det går bra ”

Og i midten av løpet trodd.. “Selv om jeg ikke kjenner noen deler, og jeg visste ikke hva som skjedde bak meg.Det var bare min dag! ”

American Armstrong, to ganger olympisk mester, lang poposedávala på hot seat kontinuerlig ledende konkurrenter. Nå hennes Villumsenová så mange år å se opp, men den store ride mesterskapet hans tidligere idol vyšoupla. “Og det var en merkelig følelse,” sa hun. “Og da også å vente til alle er i mål. Hvert minutt i stolen var en lang en. ”

Den femte var Villumsenová i Beijing-OL 2008 (som Dane), London fjerde (best New Zealand) og for året vil stå i starten kronometer i Rio (med regnbue striper på hylsen).Og kanskje beklager Danmark igjen at den har gitt stjernen sin til å rive mot det.