Ca 6 sekunder. I en alder av 42 tok Armstrong OL

Smilende Kristin ble født til en militærfamilie, hennes far var en marinoffiser.

Hun var begavet med bevegelse. Ved 17 år ble hun en amerikansk olympian i svømming. Dessuten gjorde hun en triatlon og noen ganger sykling.

I 2001 kom imidlertid et sår. “Du har slitasjegikt i begge hofter. Med profesjonell jogging er over, “sa han uten lege.

End of story?

Ikke for fighter Armstrong. Hun droppet på sykkelen, som hennes leger tillot og begynte å lykkes. I 2004 ble hun først og fremst en mester for sitt land i et massevis. Et år senere vant hun den første tittelen i tidsserien, og i OL i Beijing, likte hun også det første gullet i tiden.

Et år senere var alt annerledes.American World Cup etter annonserte til verden som ender karriere, sammen med ektemannen Joe Savola ønsker å starte en familie.

“På den tiden jeg var ferdig fordi jeg var utbrent. Vi ville bare ha en familie med vår mann. Jeg tenkte umiddelbart at hvis alt går greit, racing tilbake, “sa hun til hverandre.

Den første gangen det kom tilbake med en klar målsetting. Forsvare sin tittel i temporitt på lekene i London.

Hun virkelig kunne. Hun beseiret tysk Arndt i 15 sekunder og feiret det andre gullet. Hun ble den eldste OL-vinneren. Før løpet annonsert til verden at hvis du forsvare det eller ikke, trekker seg også.

Og så skjedde det.

Tre år nøt livet da hun igjen begynte å klø føtter.

14.April 2015 og Armstrong landet på Facebook innlegget som begynner slik: “Jeg er en fan av sykling. Og jeg er en større fan av kvinners sykling. Da jeg var ferdig i 2012, var jeg begeistret for interessen for kvinners sykling i Amerika. Dette er den viktigste grunnen til at jeg ønsker å komme tilbake igjen. ”

” Velkommen tilbake, venn! “Skrev tidligere amerikanske landslaget i terrengsykkel Jeremiah Bishop.

Hun begynte og Kirsten Wildová, Nederland Representant: “Super! Velkommen tilbake. ”

Armstrong signert med hjemmelaget Twenty 16, noe som fører hennes mangeårige venn Nicola Cramnerová.

“Det er fortsatt en gnist i henne,” sa Cramner om våren. “Da hun først endte opp, sa jeg, ok, hun vil ha en familie, så er hun tilbake.Denne gangen tror jeg hun måtte tenke lenge. Uansett, går hun ikke tilbake for å spille den andre fiolin. Hun ønsker å vinne det tredje olympiske gullet. ”

Og en 42 år gammel amerikaner har begynt å forberede seg til den første milepælen – å være den beste av amerikanerne ved VM i Richmond. Hun var bare 100% kvalifisert til å delta i Rio 2016-spillene. I midten av mai på California Around-løp tok hun 3. plass i Time Series. Bak Stevens og Stephens.

En uke i hjemmekampen slo de alle sammen. “Jeg tar det første gode skrittet. Nå er Richmond på linjen, og gleder seg til. Richmond vant den første kvinnelige amerikanske versjonen av US Pro Cycling Challenge. “Folk spør meg hvorfor jeg kom tilbake.Så det er derfor, “smiler ved målgang ferske vinneren.

Det i tempoetappen i VM forble nøyaktig en måned.

Mens han trent som hun kunne, viet til hans fem års sønn William og hevdet : “Hvis det ikke skjedde, spiller det ingen rolle. Å vinne Pro Cycling-utfordringen var noe som kom tilbake. Det var fortsatt et historisk øyeblikk! ”

På tirsdag startet den første sekvens av elleve konkurrenter.

Hun er så hvem tiltaket.

Hun visste ikke hvor de står sine største rivaler.

“jeg er vant til å starte sist. Jeg måtte ombestemme meg, “sa hun. “Det er definitivt bedre når du kjører tilbake. Minst har du tid avstand. ”

målstreken med tiden…hva, egentlig?Hun kjente ikke seg selv.

I den varme stolen for den foreløpige løperen sank hun. Han gjorde ikke redusere Worracková verken tysk eller Nizozemka van Dijk, tempoverdensmesteren i 2013.

Etter hvert markert sin Smallovou og Carmen og Evelyn Stevens, de to rivaler i kampen om OL. Den andre beseiret den i seks sekunder. Hun vant billetten til Rio i seks sekunder!

“Det var så vanskelig! Definitivt forlot jeg i tekniske passasjer for en stund. Men de fire jentene i kveld Holt var sterkere, “hintet på målstreken på sin femteplass.

Hver” normal “dødelige ville etter tre års pause begeistret om han endte på femteplass i VM som du syklet deltakelse Olympiske leker Ikke Kristin Armstrong.

“Jeg vil alltid vinne.Det er det jeg er. I dag vil jeg gjerne være på boksen. Og jeg er femte, så jeg er skuffet. Til OL i Rio iført må jobbe hardere, jeg forventer at jeg vil være den beste av dagen, “konkluderte belligerently emnet to ganger olympisk mester i tempoetappen.

I løpet av året har vi utført en sympatisk amerikanske moms å se frem til.