Bárta var tredje i første omgang, mål elleve. Og han gikk ut til OL

Bradley Wiggins forsvarte ikke tittelen, så tronen hans var fri. Tre navn er oppgitt som hans største kandidater: Tom Dumoulin, Rohan Dennis og Tony Martin. Endelig har ingen av dem en medalje. Rasert i orden, men godt bak ham, men bare 5-7 steder.

Motsatt Vasil Kiryjenka, vinneren av årets lange tempoetappe i Giro-mester og europeiske spill, tok ledelsen rett på den første av tre runder og han dro ikke til mål. I løpet av løpet løp han 24 sekunder. Før bestilling han dårlig plaget italiensk mester Adriano Malory, men Kiryjenka forsvarte sin ledelse på 9,08 sekunder.

“Jeg hadde informasjon til min fordel avtar.Jeg startet en liten tvil om jeg er nok for en gullmedalje, men jeg klarte, “jublet han.

Tittelen forblir i en stabil Sky, bare ham bort fra den fraværende Wiggins tok mannen, som også arrangert første gang hviterussiske medalje i tempoetappen i Elite kategorien.

for sølv Malorie, som tok seg av bare den andre medaljen av de italienske menn VM i denne disiplinen omfatter bronse sensasjonelt Jerome Coppel. Hva et sprang fra forrige sesong, da franskmannen fra stallen IAM endte opp tjuefemte.

Tony Martin ferdig syvende store serier, som sto siden 2009, alltid på verden podiet.Deres medalje konto tre gull – 1 sølv – 2 bronse tyske spredning

Jan Barta sin ellevte 1:34 minutter fra hverandre, men figuren før ham i størrelsesorden to ryttere Italia og Polen, som betyr redusert for den tsjekkiske 9. plasser i rekkefølge av land. En ti mest vellykkede land vunnet på Richmond Olympic billett til Rio.

Den andre tsjekkisk rytter Petr Vakoč ferdig 53rdsted.

Lengden på 53,5 kilometer var den nest lengste i historien av tid prøve-VM, bare i Firenze i 2013 var fortsatt ca fem kilometer lang.

Barta, som rev rase som i slutten av det ellevte , godt ut på første runde da han ble passert sin første og eneste bak stjernen på en avstand gått gjennom denne disiplinen Dowsett, Castroviejo, Malory, Dennis, rettferdig og Dumoulin.

Bare Kiryjenka her Barta 15 sekunder overtok og 4 sekunder var raskere også Martin, holdt ham dermed tilhørte den tredje plassen.

Andre splittelse, men begynte han en fire-tiden tsjekkiske mesteren sin stilling til å tape.I midten av sporet var syvende, to tredjedeler av den niende.

I de siste kilometrene, deretter falt ytterligere bak Pole Bieloblockého og italiensk Moser, men forsvarte tre sekunders ledelse over beste amerikanske Phinneym.

Og det selv om det ikke nok for topp ti, men ja til OL.

i Rio han bør ikke være den eneste tsjekkiske časovkářem blant menn. Etter ett sted og få alle de landene som er plassert i World Tour rankingen i 2015 til 15. plass. Og det burde ikke unnslippe Tsjekkia. Før den endelige løp rundt Lombardia er trettende, etterslep den sekstende Slovakia bak ved 57 punkter.