Bauer kaller rulleskøyter. Jeg er fristet til å gå til Ještěd, sier han

“Jeg gleder meg. Jeg er fristet til å gå til Ještěd, den tiltrekker meg. Men gitt det faktum at jeg skøyte i forberedelsene i forhold til klassikere og konkurranser, tror jeg jeg vil få noen problemer, sier Lukáš Bauer.

En skiløper fra Guds Vok har gjort sitt preg i de siste to helgene, vunnet to ganger i langrennsløp, og en gang ferdig med den andre. Busting Bauer i Liberec vil igjen ønske en annen løper fra Vest-Bøhmen, Martin Jaks, vinner av de siste fire årene og fjorårets premiere i løpet i toppen.

“Vi ser hvem som kommer inn, men jeg vil gjerne forsvare resultatene fra de siste årene, selv om det ikke er enkelt.Det er alltid en topp på sommeren opplæring og rulleski total kjærlighet racing, så jeg ser frem “, sier fungerende militær verdensmester i langrenn.

Den største konkurrenten Petra Nováková av Nove Hamry vil også i år Eva Vrabcová Nývltová som klarte å kjempe mesterskapet på rulleski fire ganger på rad.Hun klarer det i år? “Det ville vært fint, men det vil være for meg mye vanskeligere enn i fjor på grunn av en liten kamp med regenerering,” sier den sjette kvinnen årets Tour de Ski.

På lørdag i skiområdet Vesec på dagsorden rase fri teknikk på søndag vil bli drevet rase til toppen for å Jested, som også er kulminasjonen av en åtte-del serien går oppoverbakke på rulleski Silvino Skiroll Classics.

i tillegg til de to store løpene der de vil kjempe mesterskapstitler, er planen også et interessant medfølgende program.På lørdag kan tilskuerne se frem til en utstilling stafett, som vil bli innført for elever sammen med tillitsvalgte, og et åpent løp for alle interesserte personer, inkludert deltakelse av langrenn.

Fra og med det vil være, for eksempel, verdensmester og OL-medaljør fra Vancouver Martin Koukal, hans partner av bronse olympiske fakkelstafetten Jiri Magal og bronse medalist på 2007 VM Milan Sperl, en annen representant for klekkeriet Carlsbad ski.