Bonuskode Mrgreen

Mrgreen er det nye spillrommet i Mrgreen casino, der brukeren vil kunne satse på mer enn 65 idretter, inkludert fotball, basketball, hockey, boksing og andre populære arrangementer. Her vil du finne høye odds, som vil tillate deg å oppnå en stor gevinst selv til en lav hastighet. Det offisielle nettstedet til bettingselskapet har en behagelig og praktisk design, samt et forenklet navigasjonssystem som lar selv en uerfaren bruker bli komfortable i løpet av få minutter. Ressursen er oversatt til flere språk, blant dem er det russisk lokalisering. Nettstedet har en mobilversjon, som lar deg besøke BC og satse på eventuell interesse fra absolutt alle enheter. Mrgreen BC bruker den populære DIGITAIN-programvaren, som garanterer spillets pålitelighet og rettferdighet. På den offisielle nettsiden vil brukere kunne se mer enn 30 000 arrangementer live på månedlig basis og se seirene på 7 500 sportsligaer.

Metoder for å sette inn og ta ut midler

Bookmakeren Mrgreen er en institusjon i flere valutaer, slik at du kan fylle ut spillbalansen i fem valutaer: russisk rubel, euro, polsk zloty, svensk krone og Bitcoin cryptocurrency. For å bidra med midler til spillbalansen, blir spillere invitert til å bruke følgende betalingssystemer:

  • Bankkort (Visa / MasterCard / Maestro);
  • Bitcoin;
  • QIWI;
  • WebMoney;
  • Skrill;
  • Neteller og mer enn 20 alternativer.

Midlene blir kreditert øyeblikkelig og uten provisjon. Uttakssøknader behandles innen 24 timer for elektroniske lommebøker, det kan ta opptil 3 virkedager Bonuskode Mrgreen å ta ut midler til bankkort. Det er verdt å merke seg at det er noen begrensninger for uttaket: opptil 1 500 euro er tilgjengelige for uttak per dag, opptil 3 000 euro hver 7. dag, og ikke mer enn 9 000 euro per måned.

Kundeservice

I tilfelle problemer, kan hver bruker kontakte støttetjenesten via online chat eller telegram bot (@ MrgreenBot). Operatører jobber døgnet rundt og er klare til å gi et betimelig og kompetent svar til både russisktalende og engelsktalende spillere.