Třinec er hjemsted for Vítkovice. Den første stålbyen av sesongen er her

Ikke bare gjorde Trinec og Vitkovice til slutt ikke så vellykket, men begge lagene de siste to Extraliga kamper tapt.

“Det spiller ingen rolle, det har skjedd, men vi har kastet bak og foran oss Vitkovice . Vi kommer inn! “Han sa Třinecký frem Radim Matus.

På samme måte snakker vítkovického assistenttrener Jakub Petr. “For oss kan dette være den perfekte match som sparket oss igjen på en bølge av suksess,” sa Petr på klubbens hjemmeside.

Det er anerkjent at hovedproblemet fortsatt Vítkovic dårlig produktivitet. “Vi scoret to mål i ni tredjedeler.Det er virkelig en dårlig balanse at vi må bytte raskt. ”

Men havene gir ikke for mange mål – fire i de tre siste spillene. “Jeg er glad jeg kommer ned dit i Champions League, men det kan også falle i ligaen, fordi det er mange sørgende”, sa Třinecký spiss Erik Hrňa, den beste extra liga målscorer forrige sesong. “Vår hele linjen er ganske urolig. Vi har noen sjanser vi lager, men det spiller ingen rolle. Jeg skulle ønske vi allerede hadde brutt det. ”

Hva kan forventes fra derbyen? “Avhengig av hvordan vi spilte sammen, vil Vítkovice være veldig sulten for oss. De spilte hver kamp, ​​det var mye lur.Det blir en klassisk derby, sier Radim Matus. Jakub Petr gjentok den kjente sannheten at derbyen ikke har noen favoritt. “Třinec har utvilsomt en mye sterkere offensiv enn oss og de fleste ekstraliga. På den annen side spilte vi en veldig god kamp i Třinec. “The Ocelars vant 3: 2 i raidene. Peters optimisme leverer makt i Champions League mot Tappaera Tampere (0: 2). “Vi har kommet tilbake til vårt spill i forsvaret. Det var vårt system igjen. Bare målene mangler. ”

For Třinec og Vítkovice er dagens duell den fjerde om syv dager. “Det er ikke et problem,” sier Trinec-angriperen Radim Matuš.Etter tirsdagens Champions League-kamp med svenske Jönköping (2: 2) sa han: “Vi er gode til å regenerere, vi er gode å spise, og førti og seks timer senere går vi tilbake.”