Hockey Champions League er ikke en fan av “sexy”

Zürich har lenge vært en av de beste sveitsiske ligaene, rangert som nest høyeste kvalitetskonkurranse i Europa. I dagens tropp er noen gutter med erfaring i NHL, amerikanske unggutten Auston Matthews kan en dag vokse til en verdensstjerne som Jagr, Ovechkin og Crosby

Hvordan bryte tradisjonen med hjem

i Trinec i går kom 2112 tilskuere i Liberec enda mindre. Verken attraktive fotball sluttspillet i et land som er kjent for sin lidenskap for is sport og hvor han bor, “en hockeynasjon”, og det er enda en “hockey familien” nepřilákají verdig besøk.

Hvorfor?Tsjekkerne er virkelig så store hockey fans, eller er det bare en myte? “Det er ikke lett å bryte tradisjonen med den innenlandske konkurransen”, sier Peter Birch, leder for Sparta og også en av grunnleggerne av Champions Hockey League (CHL). Tallene fra forrige sesong viser at trenger Pardubice gikk Champions League 16procent seere extraleague diameter (8298).

I år igjen mestre Litvinov, som ellers rullet (fortsatt ubeseiret) har to kamper diameter 1998 tilskuere, bare fire lagene er verre…

“Men skuffelsen over den pan-europeisk trafikk”, sier Bjørk og minner tirsdagens duell, som kom til kampen Djurgården vs. Växjö skamfulle 556 tilskuere! Hockey Champions League mangler prestisje i fotball kjemper for millioner.Pengene er gitt av sterke internasjonale sponsorer. “Det i seg selv er attraktivt for media, populariteten stiger, belønningen er for klubber sexy, slik motivator”, sier Bjørk.

Mens i hockey er en sum som knapt dekker reiseutgifter. Når fengende melodi spilles før hver kamp Champions League-fotball hopper til mange gåsehud. Men vet noen offisielle hymne av hockey

fotball og andre lagidretter er åpenbart fremover å bygge seer interesse, skjønt – som om hockey tjenestemenn mislyktes snarvei CHL nok til å selge.Ja, noen spill, spesielt de under sommer trening, de er kjedelig, men mange europeiske enheter oppnådd høyere spill kvalitet enn en halv ekstra League lag.

Klubbene fortsatt ikke å overtale sine støttespillere til å kjøpe billett på en europeisk konkurranse. Kunne forfremmelse være bedre Av Infront, eide annonseringsrettigheter? “Dette er en stor synd,” nekter Brieza. “Når du kommer til Tyskland, er det ingen reklametavler hvor som helst. En Heim har den høyeste besøket ”

. Tilkobling av KHL er ikke underlagt

Kanskje tsjekkerne var lei denne uken Hockey, Thin Steel Stars spiller hjemme for andre gang på tre dager. September er sannsynligvis ikke det ideelle ishockeybegrepet.Grunnen til lav trafikk er mer. “Vi må tåle,” sier Birch. “Mange debattere format, om det skal være færre lag, men involvering av KHL er ikke et problem, har vi gjort flere forsonende trinn, russerne ikke gi ideen om at KHL over hele Europa.”

Tidligere keeper mener at hockey trenger internasjonal klubbkonfrontasjon. Det er derfor CHL-prosjektet forsvarer. Det er sant at deltakernes oppfatninger har endret seg. Har ikke tatt Champions League som et nødvendig onde, men anser det å være en interessant utfordring.

Fans over hele verden er tiltrukket vellykkede vinnere. Lev Praha har hatt rekordbesøk på KHL-finalen. Da han plutselig ble ferdig, beklaget folk.Kanskje vil O2-arenaen også fylle Champions League-finalen i februar 2016…