Situasjonen “borger” er omtrent den samme

Victor Vanyama og Moussa Dembele, spillerne i den sentrale delen av feltet, vil ikke forlate laget sammen, ellers vil klubben forbli med Dyer og ung Skipp. Gitt Dembeles alder og hans tendens til å skade, er han kandidat for utgangen med serienummer 1. Toby Alderweirend, hvis kontrakt ble forlenget av styrets beslutning fjerde januar, vil definitivt ikke gå bort.

Sammendrag: Janssen og Nkoudu vil nesten helt sikkert slutte å samarbeide med Spurs, mens Worm og Llorente vil gå med en sannsynlighet på 90 prosent.

Liverpool og City: Bo der du er!

“Reds” fører selvsikkert i mesterskapet og, til tross for byens nederlag, forblir ifølge mange eksperter det beste laget i England for øyeblikket.

Noen husker Lazar Markovich? Serbien gjentok Janssen skjebne – mesterskapet er ikke erklært, laget er ikke nødvendig. Avreise ser ut til å være logisk fra plasseringen av lønnslossing. Tilsynelatende kommer midtbanespilleren tilbake til Portugal eller Tyrkia.

Vi ses snart. Hvem vil nesten helt sikkert forlate ubåten

Solanke hadde opprettholdt interesse fra Palace og Galatasaray, men den talentfulle og veldrevne fremover besluttet å bli i Premier League, og signerte en langsiktig kontrakt med Bournemouth, hvor han, i motsetning til Liverpool, sikkert ville ha spilløvelse.

Situasjonen “borger” er omtrent den samme. Claudio Bravo ville ha forlatt klubben, men for øyeblikket er han skadet. Zapchenko er jaktet på “Napoli”, men av en grunn vil Alexander ikke forlate “City” – han er en universell fighter som er nødvendig av Guardiola som en stopper for problemer med sammensetningen (skader, hvile, diskvalifikasjon).

Sammendrag: Markovic blir sendt til klubben lettere, resten vil forbli på deres plasser.

En linje om resten

Arsenal har en sjanse til å miste Aaron Ramsey – en kandidat fra klubben falt inn i interessen til Paris Saint-Germain og Juventus. Hvis den første er en avisand, så i Italia kan en teknisk walisisk være nyttig som joker. Også målvakten Martinez kan forlate klubben, men tar hensyn til tilstedeværelsen av Cech og Leno, kan den argentinske kontrakten avsluttes uten en annen tanke.