På en gang kritiserte Jose Mourinho

Oscar
Chelsea miniatyr midtbanespiller er en av de mest talentfulle spillerne i hans generasjon, men selv de beste har sine egne ulemper. For eksempel er Oscar også den amatøren til å øve seg på “dykking” direkte på fotballbanen. Den simulerte sugen etter land er ulykken for mange brasilianere, og den blå fotballspilleren er intet unntak. På en gang kritiserte Jose Mourinho, en mann som sto i fjellene for sine avdelinger, Oscar offentlig for å simulere i en kamp mot Southampton. En stund roet Oscar seg, og tok igjen opp den gamle. Først prøvde han å tjene en straff i Premier League-kampen mot Stock, og deretter gjorde han alt for å “utnytte” under bronsekampen i VM 2014 mot Holland.

Arjen Robben
Den mest erfarne bayerske vingen prøvde gjentatte ganger å få en straff eller et frispark, og ty til et skittent triks i form av et “dykk”. Samtidig har Robben en spesiell teknikk: Hollenderen liker ikke det banale fallet. Før han kollapser på plenen, må han skyve av seg og hoppe. Det vil si en forutsetning – det må være en flyging. Tilsynelatende forstår Arjen ikke helt betydningen av fraseologi “flying Dutchman”, hvis essens ikke kan reduseres til “flyer”. Den 32 år gamle midtbanespilleren vant til og med et spesielt utvalg bilder fra å fly under simuleringene. Robben, forstår at folk ikke vet hvordan de skal fly, selv om de virkelig vil.

Frank Ribery
Et bayerske søte par kan ikke under noen omstendigheter skilles fra hverandre. Du har kanskje glemt at Frank Ribery fremdeles er en aktiv fotballspiller på grunn av en serie alvorlige skader. Men selv når franskmannen var i optimale spilleforhold, ble bildet av en “dykker” knyttet til ham. Det er sant at i hans alvorlige ansiktstrekk vil du ikke tenke på avhengighetene hans. Imidlertid gjenstår faktum at ved den første muligheten, ville Ribery gjerne ta sjansen på å falle på smaragdplenen på en av stadionene på toppnivå.