På en gang hoppet Fernando Torres berømt

Diego Costa
Spanjolen av brasiliansk blod var personifiseringen av filosofiske postulater av Diego Simeone. Det var i Atletico T-skjorte at Costa begynte å balansere på grensen til godt og ondt. Med sin direkte deltagelse vant “madrasser” mesterskapet i Spania i sesongen 2013/2014, og allerede i 2014/2015 sesongen ble de kjent med vanene til den opprinnelige spissen i England. Hos Foggy Albion forlot Diego ikke sine måter: han var fremdeles engasjert i provokasjoner, i hemmelighet streiker og, selvfølgelig, simuleringer.

For øvrig er Costa og Chelsea laget for hverandre i denne forbindelse. I forrige mesterskapssesong var de blå ledende i antall gule kort mottatt for simuleringen. De siste årene i leiren til Londonere uten feiling er det en personlig “dykker”, eller til og med en hel gruppe. På en gang hoppet Fernando Torres berømt. Av moderne helter – nevnte Costa og Oscar, samt den velkjente “dykkeren” Fabregas.

Dani Alves
En av de beste ekstreme forsvarere også til tider er ikke motvillig til å “dykke” og svale i smerter. Noen ganger ser det ut til at leveren og hjertet kan bytte plass når vi ser på hva Alves gjør for å prøve å provosere en dommer for å straffe sin uskyldige motstander. I en av El Clasico tvang brasilianeren bokstavelig talt dommeren til å fjerne Pepe fra feltet. Portugiseren er fremdeles så frekk, men i episoden nedenfor berører forsvareren av “Royal Club” ikke engang Flaggermusen (et av kallenavnene til spilleren av “Barcelona”).

Jordi Alba
Nå vil alle fansen til Barcelona anklage meg for avhengighet, men ja, vi snakker igjen om en fotballspiller fra katalanernes leir. Vi blir overført til den motsatte flanken av forsvaret og beundrer skuespillet til Jordi Alba, som løftet sine “dykk” til rang for et sant show. Ikke rart at forsvareren for den blå granaten heter Jessica. Hollywood gråter for spanjolen. På bakgrunn av Alba og Alves kan du trygt åpne skuespillklasser på Barcelona Academy, men hvis noen fra La Masia fortsatt velger en fotballbane, vil ikke profesjonelle dykkere kunne unngå flere leksjoner.

I en nylig Champions League 1/8 siste kamp mot Arsenal, minnet Jessica Alba henne om hennes eksistens. Kanskje av denne grunn har Barcelona et så stort antall hatere.