“Mål” Spartak “- mest status i sin karriere”

– Vi vil ikke forvarsle, fotballspillere er de samme som bryr seg om deres velferd. I de senere år har klubben din ofte oppdaget i nyhetene med overskrifter at det er lønnsansatte i laget. Dette faktum avstøter ikke?
– For øyeblikket er det ingen gjeld. Og du tenker på slike ting når det er et valg. Min “Amkar” var det eneste konkrete alternativet.

– Jeg vet når Wernblum kom til CSKA, de helles salt i sin juice. Har du gjort noe slag for Amkar, eller har Perm mer alvorlige vitser og tradisjoner?
– Det var ikke noe i Perm. De gjorde ikke engang sang (Smiler).

– Hva var det vanskeligste å bli vant til i Perm etter europeiske byer eller til og med etter St. Petersburg?
– Jeg tilbrakte mesteparten av livet mitt i Russland, så det var ikke vanskelig i det hele tatt. Det eneste – i Perm bare forferdelige veier. Spesielt etter vinteren.

– Har du gått mer enn ett år i utlandet mistet du første gangen for noe mest?
– Jeg vil ikke si at noe er dårlig nødvendig. I Europa er det bra, men det er heller ikke verre her heller. I Litauen, for eksempel, svært velsmakende meieriprodukter. Men disse er småbiter. Hvor folk er viktigere. Det er mange mennesker som har blitt venner med både i Polen og Litauen. Jeg vil gjerne se dem oftere.

– Amkar er en overgangsfase, et forsøk på å lyse opp i Premier League? Eller i mange år?
– Selvfølgelig vil jeg utvikle seg og spille på et enda høyere nivå. Men det er for tidlig å snakke om det. Vi må få fotfeste i Amkar, spille konsekvent og dra nytte av klubben. True, hvis det skjer og jeg vil spille i Perm til slutten av karrieren min, vil dette også være et utmerket alternativ.

– “Amkar” er bare tre poeng vekk fra overgangssonen. Foran spillet med en ny Lokomotiv. Hva kan vi forvente fra søndagsspillet: tunge “Amkar” etter 120 minutter mot “Zenith” med noe psykologisk trykk etter feilen, eller bare et annet skudd av hodebunnen fra en av lederne?
– Vi trenger briller, i prinsippet, så vel som Loko. Men våre klubber løser forskjellige oppgaver. I hvert fall kan vi forvente en interessant kamp.