I tillegg var og forblir Valery Georgievich

For det andre har Valery Karpin den nødvendige erfaringen med å lede en kompleks organisasjon under navnet FC Spartak Moskva. Først tjente han som klubbens daglig leder, og deretter kombinerte han den med trenerens karriere. Det skal bemerkes at de jure Karpin ble hovedtrener litt senere, siden han i begynnelsen ikke hadde trenerlisens i det hele tatt, og deretter fikk han vekselvis lisens A, og deretter Pro-lisensen, som gir rett til å bli kalt hovedtrener. En lignende situasjon venter på Valery i tilfelle hans valg som president i Den russiske føderasjon, da politisk erfaring vil måtte skaffes i tidspressmodus. Men Karpin beviste gjentatte ganger at han kan koble seg til jobb under stykket.

Karpin & Trump. Vil Valera gjenta banen til en milliardær? Foto: Eurosport.com, Championship

I tillegg var og forblir Valery Georgievich, som Donald Trump, eier av byggevirksomheten. Og selv om russeren ikke reiste Karpin-tårnet i sentrum av Moskva, har selskapet i Spania et svært misunnelsesverdig rykte.

I tillegg til alt jobber Karpin for tiden som fotballekspert og analytiker i Match TV, og øker hans allerede imponerende medier. Hans figur har allerede blitt kjent for den russiske statsborgeren, det gjenstår bare å utvide horisontene og fylle ut alle informasjonskanalene.

Etter å ha kommet til makten, vil Valery i det minste gjenopprette orden i innenriksidretten, og i det minste vil jevne forholdet til Vesten. Når alt kommer til alt, å være statsborger i Spania og Estland, vil Karpin ikke bli diskreditert av utenlandske medier, siden ingen vil bli trampet mot “sine egne”.

Karpin & Trump. Vil Valera gjenta banen til en milliardær? Foto: Eurosport.com, Championship

Madly det hele ser bare ved første øyekast. På samme måte trodde ingen på Donald Trump: Verken i hans politiske kompetanse, eller på hans evne til å vinne det amerikanske valget. Til uttalelsen fra Karpin fra talerstolen ved debatten før valget: “Vi vil gjøre Russland flott igjen”, vil valgmennene umiddelbart svare: “Valera, vi tror!” Og vil sikkert sette en hake foran navnet hans på valgdagen.