“I Europa, spør om lønn i RFPL, vodka og Putin”

– Hvilken motivasjon bør styres for å komme tilbake til Russland fra Europa? Bare i det foregående intervjuet var du ikke spesielt ivrig etter å komme tilbake til hjemlandet ditt. Hva har endret seg i løpet av året?
– Det var ingen alternativer i Europa, så jeg endte opp på Amkar, som jeg ikke angre på.

– Hva spurte Belchatuv-partnerne oftest om Russland? Sannsynligvis, hvorfor i Premier League så store lønninger?
– Ja, dette spørsmålet kunne ikke ha gjort uten. De spurte også om vodka og Putin. Men sjelden og mer for moro skyld.

– Hva lærte Pavel Komolov i europeiske mesterskap?
– Sannsynligvis er opplevelsen av å spille fotball, spesielt i utlandet, ikke annerledes. Alle forskjellene i livet.

– Hvordan kom du til Amkar?
– Sportsdirektøren i Zalgiris, Mindaugas Nikolicus, introduserte meg til agenten Sasha Maniakov, som nå er i fotballbransjen min. Det var han som arrangerte showet i Amkar. Så her viste det seg.

– Manyakov er den beste vennen til Vadim Yevseyev, som er med i coachingpersonalet i Hajiyev. Har du lest trenerens bok som heter Football Uncensored?
– Les, og gjorde det raskt. Det kan sies i ett pust. Det er mange interessante ting. Jeg husker spesielt en interessant tanke. I sesongen med 5-7 kamper fra 30 år og du føler deg perfekt. I resten kan noe skade, det er bare vanskelig å komme inn i spillet, men du må spille og ikke være oppmerksom på det.

– Amkar har balansert de siste årene nær nedrykkingssonen, i beste fall klamrer den seg til midten av bordet. Denne omstendigheten bryr seg ikke om overgangen?
– Amkar spiller konsekvent i Premier League. På denne fokuserte oppmerksomheten. Ja, og det generelt kunne jeg bli flau, men jeg flyttet ikke fra Real Madrid.