Hvordan slutter ulvedagen?

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars, vil de to første deltakerne i kvartfinalen i Champions League denne sesongen bli bestemt. To “ulve” -klubber vil øyeblikkelig komme inn på krigsbanen for fotball. Det handler selvfølgelig om den tyske Wolfsburg og de italienske romene. Og mens alt sier at representasjonen av “ulvebestanden” i turneringen vil bli redusert med minst to. Italienerne må til “Santiago Bernabeu” etter nederlaget med en poengsum på 0: 2 i hjemmekampen. Det er vanskelig å forestille seg hva Luciano Spalletti ville ha for å komme opp for at hans “unger” skulle komme til neste trinn i turneringen. Statistikken over personlige møter mellom Real Madrid og Roma indikerer bare at gjestene kan ødelegge Zidana og Co.s stemning for Santiago Bernabeu litt, men ikke noe mer. Derfor vil tilsynelatende Wolfsburg måte for alle ulverepresentantene denne kvelden.

Dieter Hackings team i den første kampen mot Gent kunne fjerne absolutt alle spørsmål angående utfallet av konfrontasjonen. “Wolfsburg” ledet i Belgia med en poengsum på 3: 0 til kampens 80. minutt. Men da klarte “Gent” å score to mål og opprettholde intriger. Dette er imidlertid ikke annet enn en skjerm som skjuler den uunngåelige essensen av “Ghent” -avgangen fra turneringen etter et gjentatt nederlag fra “Wolfsburg”.

Faktisk, nå, med begynnelsen av våren, er alle ulv gode nok. Roma knuser rivaler i Serie A, og Dieter Hekkings team husket hvordan de skulle vinne i Bundesliga på mer enn en kamp på rad. Hvem vet derfor hvordan denne ulvedagen vil ende. Det er kanskje ikke en dobbel kvartfinale, men i det minste en dobbeltseier av denne typen.