Hvem er det verdt å markere i Loko?

– I andre runde spilte du allerede med andre ledere hjemme. De slo CSKA, spilt i uavgjort med “Rostov”, tapt for “Zenith” på grunn av sine egne feil. Er Loko en mer komfortabel motstander enn klubbene nevnt?
– Jeg tror ikke at et av disse lagene kunne betraktes som en mer praktisk motstander for oss eller omvendt. Det som er sikkert er sikkert – på søndag vil vi ha sjanser for motangrep.

– Hvem er det verdt å markere i Loko?
– Ærlig, jeg følger ikke Loko, så det er vanskelig å sette ut noen. Jeg likte alltid Alan Kasayevs spill.

– Bare på våren spilte du konsekvent ved foten av Amkar. Vanskelig var perioden for tilpasning, eller årsakene er forskjellige?
– Jeg tilpasset raskt nok, men da hadde jeg en fysisk tilbakegang. Jeg knytter det til det faktum at jeg ikke gikk gjennom fullverdige gebyrer med Amkar. I tillegg har vi mange spillere, og valget er alltid trenerne.

– Målet til “Spartacus” – mest statusmål i karrieren hans?
– Kanskje, ja. I hvert fall for nå.

– Et par minutter da du var mest glad på fotballbanen?
– Sannsynligvis det øyeblikket da jeg vant mesterskapet i Litauen i sammensetningen av Zalgiris. Vi gikk lang tid til “gull”, og utfallet av mesterskapet var veldig dramatisk.

– For deg, fotballspillere, er den nåværende “Rostov” en åpenbaring, et sjokk, eller et eksempel som Amkar kan også?
– Overraskelse, overraskelse, men ikke sjokk. Og at “Amkar” kan gjøre det, tror jeg uten Rostov.

– Fremover “Kuban” Yevgeny Seleznev tror ikke på mesterskapet “Rostov”. Han legger på Zenit. Hva er din mening om tittelkonkurransen?
– Bud og spådommer – ikke min. Jeg skulle ønske Rostov ville bli en mester.

– Forresten, emnet Seleznev og ukrainske legionære Amkarovsky Butko: hvordan har Bogdan selv, og laget som helhet, oppfattet å ikke bli utfordret av det ukrainske laget på grunn av det faktum at han spiller i Premier League?
– Det er vanskelig å dømme. Han snakket ikke om dette emnet. Og jeg vil ikke, ærlig talt, snakke om det. Bogdan er en sterk spiller. Jeg tror vi vil se ham i teamet.