Han brakte partnerne ut av staten groggy

Han brakte partnerne ut av staten groggy, der de falt etter et hjemmeseier fra Real Madrid, nemlig Suarez. I de siste fem kampene i sesongen vant Barcelona fem seirer og scoret totalt 24 mål. 14 av dem krittte Suarez, inkludert et hat-trick i sesongens siste kamp mot Granada. Før det scoret han fire mål for Depor og Sporting. I kampen mot Deportivo deltok Suarez i syv av åtte mål – og dette er verdensrekord.

Som et resultat, etter å ha scoret 59 mål i 53 kamper i sesongen, vant Suarez Golden Boot, og laget hans vant en annen ligatittel. Ankomsten av Luis gjorde Barcelona til et nesten perfekt lag, og lot ham se nye fasetter av Messis talent. Og da argentineren av en eller annen grunn ikke kunne hjelpe på banen, hjalp Suarez. Reddet alltid, feilfritt.

Nylig er vi stadig vitne til verdensopplevelser. Fantastiske nyheter kommer fra forskjellige felt, men de aller fleste er politiske og sportsnyheter, som noen ganger får oss til å tro på mirakler. Det ferskeste av dem er valget av Donald Trump som president i USA, noe som sjokkerte hele verdenssamfunnet. På samme måte kom Leicester inn i fjor vår og vant Premier League. I tillegg til dette kan man huske resultatene fra Storbritannia-folkeavstemningen om å forlate EU, og deltakelsen fra den hjemlige Rostov i den mest prestisjefylte fotballturneringen i europeiske klubber. Alle de ovennevnte hendelsene er bevis på at i dag selv de mest tilsynelatende sprø ideene lett kan materialiseres. Og det er ingen mystikk og esoterikk i dette, selv om det noen ganger ser slik ut.

Jeg legger greenene på det faktum at en dag har du og dine venner / familie / kolleger en diskusjon om følgende innhold om et glass te:

– “Noe dritt i landet, alt er på en eller annen måte med oss, for vi lever ikke menneskelig!”
– “Ja, endringer ville ikke skade”
– “Det blir en ny fornuftig president, kanskje det vil endre seg”
“Er det noen kandidater i horisonten som er bedre enn nåtiden?”
– “Uh-uh”.