Fremtiden til flankforsvareren David Dzappakosta

Forsvarer Christensen, som snakker ved VM i Russland som en del av det danske landslaget, kan også forlate toppen engelsk divisjon. Den høye skandinaviske, nurtured i “blå” systemet, blir ignorert av Surry – den tidligere Borussia-spilleren har bare en kamp i Premier League. “Barcelona” er interessert i Andreas, men en benk for den andre spilleren er definitivt ikke verdt å bytte, og hvis du går etter status og prestisje, så er Chelsea mindre enn noen få katalaner fra stillingen. Den irriterende “Milan”, som ser Kahill ut til “Craven Cottage”, kom helt logisk ut av kampen, og så et beløp på 40 millioner euro for overføringen. Borussia Mönchengladbach, som kommer på et komfortabelt tredje plass i Bundesliga, har økonomi, slik at Gladbachs ønske, kombinert med evnen til å tilfredsstille Chelseas økonomiske appetitt, igjen kan føre danskeren til Bundesliga.

Fremtiden til flankforsvareren David Dzappakosta, som ikke engang kan se sin plass i basen selv takket være fellesskapet hans med Sarri, er tåket, veldig tåkete. Dzappakosta spilte bare to ganger i Premier League – eller rettferdig snuset bare atmosfæren i fotballkampene, og stod godt opp fra benken. Nivået på fotball i England, italieneren trakk ikke, så rykter sirkulerer om sin retur til Italia – “Inter”, “Torino” og “Lazio” vil forsøke å overbevise David om hensiktsmessigheten av overgangen.

Sammendrag: Fabregas har allerede forlatt laget. Sikkert, Dzappakost vil følge ham, resten – 50 til 50.

Tottenham Hotspot: massefordeling av arbeidsbøker

En hel gruppe spillere i vinterens off season vil trolig forlate London Tottenham, som fra en tredje kraft i mesterskapet kan bli til hovedkonkurrenten for mesterskapet.

Glemt av alle og undeclared til mesterskapet Vincent Janssen, som lider av skader, er sannsynlig å komme tilbake til Tyrkia, hvor han ikke gjorde det bra i Fenerbahce. Georges-Kevin Nkudu, selv med overflod av skader på kolleger på linjen, kommer ikke inn i søknaden og vil mest sannsynlig fly til Frankrike. Kontraktene med svært erfarne Michel Worm og Fernando Llorente utløper om sommeren – “spurs” er på jakt etter kjøpere for uheldig veteraner.