For at Valera skal gjenta skjebnen til den nyopprettede amerikanske lederen

Det er når det gjelder spørsmålet om et anstendig alternativ at samtalen jevnt avsluttes og går videre til en annen kanal. Faktisk, “det mest høflige av mennesker”, på bakgrunn av andre kandidater som kjører for den høyeste stillingen, ser alltid ut som en skikkelse som er overlegen.

Det er på tide å avslutte dette! For det kommende presidentvalget i 2018 er det nødvendig å tiltrekke folk fra russisk fotball, som vrimler av “lyse hoder.” Trump, som ikke har noen politisk erfaring, greide øyeblikkelig å endre okkupasjonen fra utvikling til presidentskapet. Hvorfor får vi ikke det opp? Vi vil bare trekke presidenten vår ut av kommersiell sektor, ikke fra juridisk fakultet ved St. Petersburg State University, men direkte fra Match TV. Du gjetter sannsynligvis allerede hvem vi snakker om.

Karpin & Trump. Vil Valera gjenta banen til en milliardær? Foto: Eurosport.com, Championship

Og navnet hans … Valery Karpin. Dette er ikke en skrivefeil, det er han. Hvorfor? Vi må gå videre fra det Donald Trump likte valgmennene sine. Blant de mange personlige egenskapene sto følgende fra hverandre: utstråling, skarphet, intransigens og evnen til å svare for basaren. Etter alle kriterier er dette et portrett av Karpin, ikke sant?

For at Valera skal gjenta skjebnen til den nyopprettede amerikanske lederen, er det nødvendig å gjøre det klart for fremtidige velgere at Valery Karpin, kandidaten for president i Den russiske føderasjonen (høres flott ut!), Er overlegen i forhold til sine rivaler. Faktisk – i alt! La oss gå i orden.

For det første oppnådde Karpin som fotballspiller betydelige høyder: som en del av Moskva Spartak tok han tre ganger gullmedaljene til det russiske mesterskapet; etter å ha flyttet til Spania, demonstrerte Valery et utmerket spill og vant til og med tittelen som beste universelle spiller i mesterskapet 1998/99 i Spania ifølge Don Balon-magasinet. Alt dette indikerer at Karpin er en målrettet og effektiv person som vet hvordan man oppnår ønsket resultat. Og dette er umistelige kvaliteter hos statsoverhodet.