Det er synd å fly på ethvert tidspunkt

– Etter at Amkar gjorde en slags comeback i straffesparkkonkurransen, var det ingen forutsetning at du ikke ville savne sjansen til å nå finalen?
– Det var tilfelle. Selvfølgelig, etter et slikt comeback, var den psykologiske fordelen på vår side, men det trente ikke.

– Det er synd å fly ut i semifinalen enn på et tidligere stadium? Fortsatt, bestått og den nåværende innehaveren av troféet …
– Det er synd å fly på ethvert tidspunkt. For meg er det bedre i semifinalen enn før.

– Til tross for regnet og ikke det gunstigste været, var jeg fornøyd med bildet fra tribunene, som det var tydelig at stadion var nesten tilstoppet. Jeg vil forstå: er troen på laget, sier de, “Amkar” spiller bra, selv om det ikke var i de siste 5 kampene i seier, eller har fanen bare kommet for å se på Hulk, Witsel og andre statusspillere av Zenit?
– Jeg tror to i ett. Men fremfor alt – støtte oss i en så viktig kamp. I tillegg hadde den siste hjemmekampen mot den samme “Zenith” det veldig dårlig. Og ikke glem at vi snakker om semifinalen til Cup of Russia – dette er i seg selv en god plakat.

– Hva er historien som skjedde etter kampen i garderoben mellom Peev og Hajiyev, noe som førte til at den mest erfarne bulgarske forlot Amkar?
– Jeg vil ikke gjerne kommentere dette. Adress dette spørsmålet til Peev og Haji Muslimovich.

– Det neste spørsmålet har sikkert blitt kjedelig. “Zenith” – en spesiell irritasjon for deg, som elev av St. Petersburg-klubben?
– Spesielt ikke konfigurert. Nastroy og så manglet med interesse, ønsket jeg å vinne Cup. Og ingen ønsket å bevise noe. Hvis jeg hadde en ekte sjanse til å komme til basen fra “Zenith” dobbel, så var jeg først og fremst skyldig for ikke å bruke den. Nå er jeg i Amkar. I Perm er jeg glad. Jeg liker fotball.

– I “Amkar” står en gruppe spillere som har gått gjennom fotballskolene i St. Petersburg: Du, Belorukov, Gigolaev, Idova, Selikhov. Etter din mening, kan noen av dere nå bryte inn i hovedklippet til Zenit, si, ut av 20 spillere?
– Under et bestemt sett av omstendigheter kunne noen av oss. Jeg antar at Selikhov i fremtiden vil gjøre det.