Det er ingen hemmelighet at et stort

Georgy Artmeladze husker de viktigste milepælene i karrieren til den spanske fotballspilleren, som ønsker å “Monaco”.

Maestro forlater. Fabregas sier farvel til Chelsea og England. Alle gode ting, som du vet, har en dårlig kvalitet – dessverre slutter de raskt. Fansene til London “Chelsea”, for hvem 4,5 år med Cesc Fabregas i leiren til “blue” viste seg i et øyeblikk, men utrolig behagelig, kan absolutt være enig med denne maximen. Spanjeren forlot og har ennå ikke lovet å returnere – for andre gang forlater han sitt hjemland England og London, som har blitt til ham hjemme.

Bestefar – en fan av “Barcelona” og begynnelsen av stien i den katalanske klubben

Det er ingen hemmelighet at et stort antall gutter fra hele verden sovner med tanken om en gang å våkne som en Barcelona-spiller. På en gang spilte Ronaldinho der, Rivaldo ble forelsket i fotballen som en gang ble demonstrert, og nå frykter en av de største verdensklasse stjernene i Lionel Messi personens motstandere i eksemplet. Fabregas var tilsynelatende bestemt til å bli en Barcelona-spiller, men han gjorde det litt annerledes enn løveandelen av landsmenn.

Lille Cesc, som er født i en eiendomsforvalter og konditor, har ofte brukt tid med sin bestefar, som lidenskapelig bekymret for “blå granat” og, om mulig, deltok i kampene på Camp Nou. I en alder av ni år oppstod Fabregas først i den fremtredende stadion, hvor bestefaren ledet ham og ble forelsket i Barcelona-spillet. Et år senere ble drømmene til lille Cesc blitt oppfylt – hans spill for “Mataro” imponerte representantene for speidertjenesten “Blaugrandan” så mye at de umiddelbart inviterte en tiårig gutt til å passe på banneret. Det er nysgjerrig at den første treneren til Fabregas, Señor Blai, ikke spesifikt satte den unge spilleren på laget for å beskytte ham mot Barcelonas interesse.