De trodde. Likevel viste Znojmo en hidtil uset sammenbrudd i cupen

I fjor i den tsjekkiske Cup kunne utelukke liga Zbrojovka, samme sted opplevd strålende Cup kamp mot Sparta Praha.

kjølig onsdag kveld, men foretrekker Znojmo fotballspillere raskt slettet fra minnet. “Vi trodde at Jihlava i ligaen mislykkes, vi, tvert imot toppen konkurranse,” innrømmet kaptein Tomas Cihlář andre fotballaget.

konfrontasjon med den høyeste summen av konkurransen, men var grusom. Vysočina trente Znojmo 5: 0. “Forferdelig,” sa Cihlář, som sammen med vennene hans viste en hidtil uset sammenbrudd.Hjemmelaget samlet alle fem målene mellom sytti og åtti minutter. “Høylandet på mål eller nenadřela fryktelig vi dem lettere,” han tenkte forsvarer Cihlář.

“Det minnet meg om Bayern,” bittert glattet Znojmo trener Radim Kucera og hentes tirsdagens galla tysk mester, hvis spissen Robert Lewandowski i ni minutter ble fem mål utført av Wolfsburg. “Jeg trodde at når banen skal jeg Libor Zondra og vise Lewandowski, men det var helt motsatt.”

Selv om utfallet av den tredje runden klart, et team av topp druholigových nivåer som dessuten Cup spare flere bærebjelkene Han var i stand til å studere Vysočina. “Jeg har hatt noen spillere skadet.Jeg ønsket å gi en sjanse til andre å sette mine ideer i hodet at de kan spille i start formasjon, “treneren fortalte Kucera. “Men selv de mislyktes.”

Keeper dermed lenge hatt

En av de få, som viste overlegen ytelse, keeper George Doleček. Det første skuddet på besøk Pavel Dvořák, som i duell Abraham plantet en hat-trick, men ble kvitt sin magi.

Det var i begynnelsen av apokalypsen fotball, som også er et stort antall fans holdt ut til enden og dro hjem for å varme te. “Det var en mangel på konsentrasjon.Vi fikk mål og spillerne lettet, dårlig forsvart og gjort enkelte feil, “Znojmo minded trener. “Her er min kamp i den sekstiende minutt likt.”

Den blå-hvite klubben, som før helgen nederlag Sokolov 0: 1 i den andre divisjon rullet, har mye å tenke på. “Det viste seg at vi fortsatt har en lang vei å gå,” nikket Kucera, som har laget forrige uke referert til som en av spolufavoritů andre liga.

“Men nå må vi tjene, slapping ryggen hjelper ikke,” kommanderende forsvarer Cihlář.

Enten cup fiaskoen med blå rister viser allerede på søndag mot andre divisjon Mac reserve Sigma Olomouc.