Squash en kvart million: Jeg scorer ikke Slavie på banen, sier Koukal

Den endelige hendelse, som hører til den blanding av turneringsserien profesjonelle krets PSA, som starter på søndag ved 16 klokken, dvs. ved begynnelsen av den annen halvdel, kampen mellom Slavia og Sparta. “Hvis jeg får til finalen, definitivt jeg gå til retten med det faktum at jeg vet hvordan de skal spille min slavinka. Ellers var jeg nervøs, “sier Koukal.

ikke ventet ham noe annet enn lys. I Tsjekkia, mens 32-åringen utøveren uredd suverene i mars vant han den 16. mesterskap av republikken, men på Praha åpen konkurranse vil være mye vanskeligere. “Teoretisk jeg til finalen måtte gå gjennom, men uavgjort jeg truet motstandere med hvem jeg mistet, slik at du før kamper også legger ikke”, sa Koukal, seedet som nummer to.

I konkurransen for menn er den høyeste seeded spiller Dutchman Sebastiaan Weenink (96.PSA verdensrankingen spiller) Koukal er for øyeblikket 119th i verden. I tillegg er det i hovedkonkurransen vil presentere to representanter for den kommende generasjon av unge tsjekkiske spillerne Martin svec og Daniel Mekbib, som skal konkurrere i den første runden med bare Koukal. En annen syv Tsjekkia squashistů prøver å gå til hovedkonkurransen i kvalifiseringen.

“Dan Mekbib på meg for lang tid å slipe tennene, men jeg ville ikke likt det innenlandske turneringen, jeg falt i første runde. Spill på en slik hendelse i Praha er min plikt, men også glede. Jeg trenger ikke å reise hvor som helst – og spesielt deretter komme tilbake, “la han quips Koukal, som hjemme har vunnet 7 titler Ptil og ble her også vice Europa i 2005.

Turneringen arrangeres av den tsjekkiske Association of squash og holdt i idrett Hamr-området i Záběhlice.Tilskudd til mannlige og kvinnelige delen er 5000 amerikanske dollar, totalt vil være i spillet for nesten en kvart million, som er i squash verden veldig interessant penger.

I kvinnenes turnering er den første seeded Deon Safferyová av Wales (47. på PSA-stigen). Hennes største rival vil være den tidligere verdens nummer to, Natalie Grinhamová fra Nederland: det er en trippel VM finalist og forkjemper for Europa. Han kommer tilbake til kretsen etter fødselen av sin andre sønn. Av helsehensyn deltar imidlertid ikke den beste tsjekkiske spilleren Lucie Fialová. Tsjekkia vil være representert ved Anna Klimundová fem squashistek prøve å kvalifisere seg.

Det vil finne sted torsdag kl 10 på fredag ​​samtidig begynner Praha Åpne kvartfinalen skal spilles i kveld.På lørdag ettermiddag løper semifinale dueller, søndag ettermiddag, spilles en kvinners siste kamp, ​​menn går til retten en time senere.