Joe Hart slutter Torino: “Jeg er veldig spent på å teste meg selv i den vakre Serie A”

Joe Hart har snakket om sin spenning etter å ha blitt med Torino på et sesongløst lån fra Manchester City. Han kalte flyet et plutselig vendepunkt i sin karriere. Transfers nyheter: Joe Hart-avtalen bekreftet, Tottenham starter Sissoko-samtaler – live! Les mer

29-åringen forlot treningsleiren i England på tirsdag for å fullføre vilkårene og gjennomgå en medisinsk behandling, og Torino bekreftet at avtalen var på plass onsdag.Bevegelsen skal sørge for regelmessig tiltak for Hart etter at han har gått lengre ned i spissen på Etihad Stadium etter at han signerte Claudio Bravo fra Barcelona.

Hart sa til Torinos nettside: “Torinos tilbud kom på det rette tidspunktet for Jeg er på den riktige måten, og jeg er veldig spent på å teste meg selv i en viktig og vakker liga som Serie A.

“Alle vet historiens målvakter i Italia, og jeg er sikker på at jeg kan lære i Torino. Derfor aksepterte jeg president Kairos forslag. Facebook Twitter Pinterest Joe Hart står sammen med fans da han kommer til å logge på Torino. Foto: Alessandro Di Marco / EPA

“Jeg vet allerede [assistentleder] Attilio Lombardo, vi vant mye sammen i Manchester, og jeg håper å oppleve den samme suksessen i år.Treneren her ønsker ydmykhet og ambisjon. Jeg liker det.Det er slik jeg vil være. “Urbano Cairo, Torino-presidenten, sa overføringen” gjør oss stolte og demonstrerer vår vilje til å bygge et mer konkurransedyktig lag…Det er ikke bare hans talent – Hart bringer også med ham ydmykhet og entusiasme. “Med Pep Guardiola som tydeliggjorde sin preferanse for en ballspill keeper, var Willy Caballero foretrukket til Hart for å åpne tre Premier League-kamper av sesongen av den nye lederen, med Ankomsten av Bravo skiftet i virkeligheten til tredjeplassen.

Torino dukket opp som hans mest sannsynlige destinasjon etter at Everton og Sevilla fjernet seg fra spilleren, og Sunderlands rapporterte interesse var ikke gjengitt.

p> Hart hadde vært i byen 10 år og vært i sentrum for all sin suksess i de siste sesongene, inkludert Premier League-tittelen vinner 2012 og 2014.