Bethard Odds

Odds bookmaker Olimp kan beskrives som gjennomsnittlig.

fotball

Hvis vi snakker om TOP-5, vil Bethard -marginen være den laveste for Premier League-kamper, eksempler og Serie A. En slik margin kan sammenlignes med toppmarginen fra lederne blant bookmakere – 3-4% for utfallet og grunnleggende total / odds . Litt høyere marginer for Bundesliga og League 1 – 4-5%. Marginen for tilleggsmaling for TOP-5 er i gjennomsnitt 8%. Odds for andre land kan skilles mellom tre priser på marginpriser: 5-6%, 7-9% og 8-10%, fra middels ligaer til andre / tredje tier mesterskap.

hockey

Marginen for å satse på NHL og KHL på utfallet og grunnleggende total / odds er 5,5-6%. For europeiske og nordamerikanske ligaer er marginene for utfall 10%, for basaltotalet / forsprang – 7%.

basketball

De laveste marginene for NBA (3,5%) og Eurocups er 6% for utfall og 5-5,5% for grunnleggende total / odds. Samtidig bemerker vi at oddsen er lik for NBA – 1.93-1.93, europeisk konkurranse – 1.91-1.91. Odds for ledende europeiske ligaer med en margin på 7% for utfall og 5-5.5% for grunnleggende total / odds. For resten av basketball-ligaene gir Bethard odds med en marginpris på 9-10%. Lik odds er 1.83-1.83.

tennis

Tilhengere av tennisspill vil finne en bookmaker med Bethard Odds noen av de beste oddsene i møte med Olimp BC. Bookmaker-marginen for både utfall og maleri er bare 5-6%.

Som vi trodde
Det er bra å satse

Bethard bookmaker-linjen inkluderer store idretter, mesterskap og ligaer, inkludert andre nivå.

Vi bemerker også tilstedeværelsen av bettingslinjer for e-sport. Dessuten med et ganske godt innhold på konkurranseforslaget.

fotball

Maleriet etterlater et dobbeltinntrykk. For de fleste kamper som ikke er i TOP 5 og RPL, gis et begrenset tilbud. Dessuten er de mest populære markedene for spilleren tilgjengelig – først og fremst er dette varianter av handicap og total (både for kampen som helhet, og for spillperioder, intervaller), samt individuelle totallag. Det er spillmuligheter på målmarkeder, inkludert korridorer og målforskjell. Handikap er asiatiske, med firedobler og hele odds. BC “Bethard” gir praktisk talt ikke markeder for hjørner og kort, så vel som annen statistikk.