Jagus satt fast på jerseyen. Oversjøisk adresserer også sin “bed scene”

Jagr i tirsdagens pre-match hadde jersey med tradisjonell og nesten hellig tall 68. Og på brystet, mens engasjert i en litt uvanlig Panthers team, ACKO -. Som assistent kaptein

Og hva er etter sommerferien Grunt form?

Det synes som med kolleger fra angrep Aleksander Barkov og Jonathan Huberdeauem opprettholde nivået på slutten av forrige sesong. Dvougólový Huberdeau som sikre klubbens ledelse kontrakt i ytterligere to år, ble utnevnt til den første stjernen i spillet.

På sitt andre mål etter 38 sekunder av andre periode bare passere Jagr. De fleste europeere i NHL historien bidro også til power play Tref Nick Bjugstad 3: 0.To ganger var han Jagr sotet.

“Det er fint å spille med Jagr i power play formasjon,” sa spissen Bjugstad.

Reporter regneark Sun Sentiel på spillet rapportert at Floridas dominans i hovedsak skyldes elite banen . “Når de blir sunne, vær forsiktig.Tallon (daglig leder) sa at sesongen kan gjøre en og en halv mål per kamp. ”

Harvey Fialková aldri sett Huberdeaua på isen for å arbeide så hardt i forberedelsene til NHL.

“Jeg følte meg bra, men vi jobber fortsatt på en masse ting,” sa Huberdeau Jágrův lagkamerat etter kampen. “Jeg er glad for å endelig spille spill, vi må forbedre med hvert spill”

treffe internett har blitt en selfie fra Jágrová seng

Mer enn forestillinger av berømte hockeyspillere denne uken diskuterer utenlands Jagr tabloid-skandalen.På det offentlige hadde fått et fotografi av en ung jente med fingrene i en V og vyšpulenými lepper poserer i sengen og søvne hockey stjerne.

Jagr var angivelig på grunn av publiseringen av et bilde av en indre privatliv utpresset, etter en serie med artikkel det viste seg at jenta er atten Catherine og hennes kjæreste er en talentfull hockeyspiller Dominik Rudl, hvis idol er…ja, Jaromir Jagr.

tabloid historien tiltrukket seg oppmerksomheten til anerkjente medier som hockey News. Sosiale nettverk senere oversvømmet selfie parodiere den opprinnelige med Jagr og “cat Kačka”. Vifter med samme gest også i sengen med kjæledyrene dine, utstoppede dyr, en flaske alkohol, sangeren Pavol Habera en sovende partner Daniela Peštová…

Og hva Jagr?Da han var i Tsjekkia, for Expres.cz han sa: “Jeg bryr meg ikke. Jeg drar på torsdag. Når den et sted vil si at jeg testet sengen. ”

Så spøkefullt svarte på Facebook for fans, hans” hockey familien”. Han fotograferte med gorillaen på stranden: “Og vi har et annet bilde av personvernet mitt. Bare ingen ønsket å betale for bildet her. Hun gjorde det. Kanskje de ikke kunne finne ut hvordan den personen ble kalt. Jeg allerede har glemt det også, bare vet at det er…Ingenting utlending som ikke vet hva det er, like bra. ”

Nå derimot Jagr fokusere på oktober starten av sesongen. Hun ønsker å flytte til Stanley Cup med Florida.